Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου της πολιτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Σε απάντηση ερωτημάτων που απευθύνονται στην Παράταξή μας, σχετικά με την τοποθέτησή μας για την ημερίδα που πραγματοποίησε η Εστία Πατερικών Μελετών το Σάββατο 14.1.2012 και ως προς το εάν και κατά πόσον συμμεριζόμεθα χλευαστικά κείμενα εις βάρος της ως άνω εκδηλώσεως, η Παράταξή μας διευκρινίζει ότι:

Ο Πνευματικός μας και η Παράταξη εκφράζονται πάντοτε επώνυμα και στις ιστοσελίδες των οποίων έχουν την προσωπική ευθύνη.

Ο Πνευματικός μας έχει άριστη και απόλυτη πνευματική σχέση με τον Πρόεδρο της Εστίας Πατερικών Μελετών π. Σαράντη Σαράντο.
Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Σχόλιο Ορθοδόξου Βήματος

 Το Ορθόδοξο Βήμα ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γράφει εξ` ονόματος της παρατάξεως ΚΟΙΝΩΝΙΑ . Τα γραφόμενα εκφράζουν την θέση του Ορθοδόξου   Βήματος που δεν  έχει πρόθεση ούτε να σπιλώσει ούτε να χλευάσει την Εστία Πατερικών Μελετών . Ισχυριστήκαμε και ισχυριζόμαστε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση αν και διοργανώθηκε από Χριστιανούς που όπως δηλώνουν  δεν επιθυμούν να ασχολούνται με την πολιτική , παρόλα αυτά δεν δείχνουν  ξεκάθαρη θέση ως προς αυτά που ισχυρίζονται ότι πρεσβεύουν . Αφενός καλούν έναν δηλωμένο άθεο  ομιλητή για να αναλύσει ένα θέμα που και ο π. Σαράντης Σαράντος θεωρεί πρωτίστως πνευματικό και αφετέρου δεν κρύβουν την «συμπάθεια» τους στο προσφιλές προς τον κ. Καζάκη  Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ( Ε.ΠΑ.Μ). Οι διοργανωτές, ακόμα και στην ιστοσελίδα τους Ορθόδοξο Παρατηρητήριο, ο σύνδεσμος που παραπέμπουν τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είναι μέσω του Ε.ΠΑ.Μ(!)
Όταν όμως ζήτησε ο  πρόεδρος της παρατάξεως "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" να λάβει το λόγο, του αρνήθηκαν γιατί είναι πολιτικό πρόσωπο ! 
Ας μας εξηγήσουν πως μπορεί ένας άθεος να συμβάλλει στη λύση  ενός πνευματικού θέματος και ας μας ξεκαθαρίσουν τελικά ασχολούνται ή όχι με την πολιτική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου