Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αφιερωμένο στους πνευματικούς πατέρες που συνιστούν στους πιστούς να ψηφίσουν τον κ. Καμμένο , που δηλώνει σχισματικός παλαιοημερολογίτης!!

κ.Καμμένος : εγώ είμαι παλαιοημερολογίτης, είμαι με τη Μονή Εσφιγμένου  
[Από ραδιοφωνική συνέντευξη με ημερομηνία 29-11-2011]


Ως γνωστόν, όλο το Άγιον Όρος ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο , αλλά έχει κοινωνία με την Εκκλησία της Ελλάδας που ακολουθεί το νέο ημερολόγιο. Η Μονή Εσφιγμένου είναι σχισματική αφού έχει αποκοπεί και από τις υπόλοιπες μονές του Αγίου Όρους και από την Ελλαδική Εκκλησία.

9 σχόλια:

  1. Και γιατί είναι τόσο κακό αυτό; Αν δεν θεωρεί τους Νεοημερολογίτες εκτος Εκκλησίας τότε δεν είναι κακό. Απο πουθενά δεν φαίνεται ότι θεωρεί εκτός Εκκλησίας τους Νεοημερολογίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό είναι ότι ίδιος δεν είναι με τους νεοημερολογίτες όπως λέτε και άρα δεν είναι ο ίδιος εντός της Εκκλησίας όπως προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ψηφοφόρους που ενδιαφέρονται οι πολιτικοί τους να είναι σε κοινωνία με την ορθόδοξη ελλαδική Εκκλησία και όχι σχισματικοί

      Διαγραφή
    2. Ποιός σας είπε ότι δεν είναι με τους νεοημερολογίτες; Αν είχε τον φανατισμό των κολλημένων παλαιοημερολογιτών δεν θα έπαιρνε κανένα νεοημερολογίτη στο κόμμα του. Γιατί σπέρνετε διχασμό χωρίς λόγο;
      Και εναντίον της Κάρτας του Πολίτη είναι και πατριώτης. Αφήστε τα σάπια.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΩΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ.ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τον βρίζεις χωρίς να ξέρεις; Γιατί τέτοιο μένος; Τί σου έκανε ο άνθρωπος; Επειδή μιλάει Ορθόδοξα και Ελληνικά;

      Διαγραφή
  3. Δὲν ἀντιλαμβάνομαι τὸν σκοπὸν τῆς παρούσης ἀναρτήσεως ἀλλὰ ἐν πἀσει περιπτώσει ὁ κ. καμμένος δὲν εἶναι παρὰ ἔνας πολιτικὸς Καραγκιόζης καὶ θλιβερὸς ἀρνησίπατρης προφασιζόμενος βεβαίως τὸ ἀντίθετο. Εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὰ λεγόμενά σας περὶ τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου φρονῶ ὅτι εἶναι τὸ τελευταῖον προπύργιον Ἑλληνισμοῦ καὶ Ὀρθοδοξίας. Ἄς τὸ ξεκάνουμε καὶ αὐτό.

    Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σας.
    Αυτή η ιστορία με το παλαιό και το νέο ημερολόγιο είναι μια πονεμένη ιστορία.......

    Σε τελική ανάλυση εγώ προσωπικά έχω ακούσει αμέτρητες φορές τον Καμμένο να μιλά και να πράττει υπέρ της Ορθοδοξίας.
    Αν θέλετε να τον κατηγορήσετε για κάτι, μόνον για αυτό δεν μπορείτε.

    Χωρίς κανένα δόλο, και με εκτίμηση στο έργο σας,
    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Αδελφέ δεν το κατηγορεί κανείς για κάτι ....ΜΟΝΟΣ του δηλώνει ότι είναι με την μονή Εσσφιγμένου που η Εκκλησία μυς Θεωρεί σχισματική ...
      Να μιλάει μπορεί μια και είναι προεκλογική περίοδος .. μην ξεχνάμε και ο Καρατζαφέρης μιλά για Πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια αλλά μόνο λόγια προς άγρα ψήφων.Μη ξεχνάμε πως και στην αρχή είχε επιλέξει σαν υποψήφιο τον κ. Ίωνα Στεριώτη που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούσε τους ιερείς περιττούς και βάρος στην οικονομία αλλά μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να τον αποσύρει.
      Επειδή επικαλείται την Παναγία ή μπορεί αραιά και που να εκκλησιάζεται δε σημαίνει ότι διαφέρει από όλους τους άλλους π.χ. Βενιζέλο που τον είδαμε την Μ.Πέμπτη σε ορθόδοξο ναό της Θεσσαλονίκης ή τον Παπαδήμο σε ναό της Αθήνας για την ακολουθία της Αναστάσεως.
      Ε.Α.

      Διαγραφή
  5. εγω δεν ξερω πολλα απλα μια παρατηρηση-ερωτηση εχω να παραθεσω...οι παλαιοημερολογιτες ειναι σχισματικοι οι οι παπικοι με τους οποιους καποιοι με το νεο ημερολογιο κανουν συνπροσευχες!!!αμαν ρε παιδια και αυτοι χ.ο ειναι γιατι τοσο μανια με αυτους και οχι με τους παπικους που αποδεδειγμενα ειναι σχισματικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή