Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μπράβο στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ !! (Αναδημοσίευση από το ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ)

Όλοι συμφωνούν πως το θέμα της Μασονίας είναι τεράστιο. Πόσοι όμως τολμούν να το θίξουν; Και πόσοι από αυτούς που το θίγουν επιφανειακά τολμούν να αναφερθούν σε ονόματα και θέσεις; Η πρόσφατη ανάρτησή μας ΝΑΪΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ-ΝΑΪΤΗ μας έδειξε ότι οι πατέρες και αδελφοί που λεονταρίζουν με αόριστο και γενικό Λόγο ενάντια στο “Σύστημα” (Οικουμενισμό, Μασονία κλπ) είναι τεράστιοι…νάνοι για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος του απολογητικού αγώνα. Όχι φυσικά επειδή ΔΕΝ πήραν φωτιά οι μετρητές στατιστικών μας επειδή ΔΕΝ αναδημοσίευσαν το άρθρο-αναίρεση ενάντια στους Ναΐτες -άρθρο που ουσιαστικά αναδεικνύει το ασυμβίβαστο του Ορθόδοξου χριστιανού με τον κύκλο των Ναϊτών- αλλά επειδή μας απέδειξαν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ότι οδηγός του υποτιθέμενου απολογητικού αγώνα τους είναι η εμπάθεια και οι κάθε είδους σκοπιμότητες. 
Πολιτικός λόγος ή πολιτικάντικες προοπτικές; Ότι και να διαλέξετε θα πέσετε μέσα. Ιστοσελίδες “μαχητών” της Ορθοδοξίας, ιστοσελίδες ιερέων, ιστοσελίδες μοναχών, ιστοσελίδες θεολόγων,  ιστοσελίδες μοναστηριών, ιστοσελίδες “αγιορείτικες” μόνο στο όνομα και ιστοσελίδες τάχα αντιαιρετικές δεν τόλμησαν αυτό που τόλμησε η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ με την ανακοίνωσή της με την οποία καταγγέλλει αλλά και απαιτεί εξηγήσεις από κάθε ΥΠΕΥΘΥΝΟ κληρικό ή λαϊκό. Κρίμα για σας πατέρες και αδελφοί, μπράβο σε εσένα ΚΟΙΝΩΝΙΑ που απέδειξες ότι ο πολιτικός λόγος πράγματι διαφέρει από τον πολιτικάντικο αεριτζίδικο ξύλινο λόγο των παρτάκηδων ρασοφόρων και λαϊκών “αγωνιστών”. Όσο περισσότερο διαπιστώνουμε το όργιο σκοπιμοτήτων τόσο περισσότερο αηδιάζουμε. 
       Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
26982_118442408167029_616697_n
Η μασονία τελικά έχει διαβρώσει και τον Εκκλησιαστικό χώρο;
Η  επιστολή του Προέδρου της Παρατάξεώς μας, κ. Μιχαήλ Ηλιάδη, προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ. Ιερώνυμο, στις 6 Απριλίου 2013, για το θέμα της παρουσίας του σεβ. Μητρ. Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού σε μασονική τελετή, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση  στο διαδίκτυο. Το Ελληνικό Πρακτορείο τεκτονικών ειδήσεων δημοσίευσε την επιστολή του κ. Ηλιάδη, στις 8 Απριλίου 2013, με τίτλο: “Η Πολιτική Παράταξη ”ΚΟΙΝΩΝΙΑ” κατά του Ελευθεροτεκτονισμού”. Το θέμα αναζοπυρώθηκε με την δημοσίευση στον Ορθόδοξο Τύπο της εν λόγω επιστολής. Ακολούθως, το ιστολόγιο Αντιαιρετικό Εγκόλπιο δέχθηκε μια επιστολή από τον Αρχιμανδρίτη π. Στάχυο Καψή, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, η οποία είναι πολύ αποκαλυπτική για την αφανή αλλά ουσιαστική δράση της μασονίας μέσα στους εκκλησιαστικούς χώρους! Στην επιστολή του ο π. Στάχυς αρνείται ότι το Τάγμα των Ναϊτών ειναι Μασονικό, αλλά οι ίδιοι οι Μασόνοι τον διαψεύδουν με τον τίτλο που έθεσαν στην ανάρτηση της επιστολής του Προέδρου μας στο ιστολόγιό τους! Πληροφορίες μας λένε ότι ο τρίτος στη σειρά ιερέας που εικονίζεται στις “επίμαχες” φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ιστολόγιο ierovima.gr, μαζί με τον μητρ. Βελεστίνου, υπηρετεί ως εφημέριος σε Ιερό Ναό επ’ ονόματι των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, που ανήκει στην δικαιοδοσία της Μητροπόλεως Κηφισιάς.Περιμένουμε σχετική διάψευση από τον οικείο Μητροπολίτη ή και από τους εφημερίους των Ιερών Ναών, επ’ ονόματι των Αγ. Αποστόλων. Από το Γραφείο Τύπου της Πολιτικής Παρατάξεως “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου