Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Ανένδοτος αγώνας εναντίον του σάπιου «εκκλησιαστικού περιβάλλοντος»


Από της ιδρύσεώς της η Παράταξή μας δίνει καθημερινά τον αγώνα εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Με εντιμότητα, διαφάνεια, υπομονή και επιμονή, αποκαλύπτει τον ρόλο των πολιτικών στο σημερινό κατάντημα της Πατρίδος μας. Από το θάνατο του Καποδίστρια και μετά, το πολιτικό σύστημα, όχι μόνο “εμπνέεται” από έναν απίστευτο ραγιαδισμό προς τη Δύση, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει το Ορθόδοξο φρόνημα του λαού μας και να υποδουλώσει πνευματικά τους Έλληνες στα πολιτιστικά πρότυπα της “προοδευμένης” Ευρώπης, πράγμα που δυστυχώς, έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό.
Όσο περνάει όμως ο καιρός, συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο, ότι η ευθύνη για το σημερινό μας κατάντημα, δεν είναι μόνο στο πολιτικό σύστημα το οποίο ευθέως μαχόμαστε - και υφιστάμεθα για το λόγο αυτό τις συνέπειες σαν πολιτική Παράταξη, μεταξύ των οποίων τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό μας από τα Μέσα Ενημέρωσης Πανελλήνιας εμβέλειας. Η ουσία τελικά κρύβεται κάπου αλλού και αυτό δεν είναι παρά τα όποια διεφθαρμένα εκκλησιαστικά περιβάλλοντα. Αυτά, συνυφασμένα με τη διαπλοκή, αποτελούν τον εφιάλτη της κοινωνικής μας ζωής, αυτά αποτελούν τον Δούρειο Ίππο της Νέας Τάξης, ώστε να αλώνονται εκ των έσω τα κάστρα αντίστασης στην Ελλάδα.

Η Παράταξή μας, πάνω από 6 χρόνια τώρα, πολεμάται κυρίως από κάποια εκκλησιαστικά περιβάλλοντα, λες και όλο το κακό που ζούμε το δημιουργεί η “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”. Χριστιανοί αυτοαποκαλούνται αυτοί που ανακαλύπτουν συνεχώς προβλήματα στην Παράταξή μας. Χριστιανοί αυτοαποκαλούνται όσοι χαίρονται να βρίσκουν συνεχώς κάτι για να σπιλώσουν την “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, όσοι τελικά θέλουν να κλείσει μία Χριστιανική Παράταξη. Αυτοί στρέφονται με κάθε αφορμή εναντίον μας ως ψευδαδελφοί, αδιαφορώντας για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουμε για τα ιδανικά της Πατρίδος μας, στηρίζοντας εμμέσως ή αμέσως κόμματα του σημερινού πολιτικού κατεστημένου, κόμματα ολετήρες του Έθνους. Αυτά τα άρρωστα και διεφθαρμένα εκκλησιαστικά περιβάλλοντα, είναι τελικά οι υπηρέτες του πολιτικού συστήματος μέσα στην Εκκλησία. Αυτό το σάπιο, δήθεν εκκλησιαστικό φρόνημα, ενοχλείται από τη διαύγεια, την καθαρότητα των θέσεων και των πράξεων της “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”  και την πολεμά με κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο. Γιατί γνωρίζει ότι η ενίσχυση της “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” θα επιφέρει κάθαρση, τόσο στην πολιτική, όσο και στην εκκλησιαστική ζωή της Ελλάδος.
Έτσι εμείς θα ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας έναν ανένδοτο αγώνα εναντίον τους. Θα ξεκινήσουμε μία σταυροφορία εναντίον του σάπιου, δήθεν εκκλησιαστικού φρονήματος τους και των πρακτικών που μετέρχονται. Θα αποκαλύψουμε τον ρόλο τους.
Σήμερα ρωτάμε τους Χριστιανούς. Θέλουν μία πολιτική Παράταξη, η οποία εμπνέεται από την Ορθόδοξη Παράδοσή μας, έχει πρότυπο τον Ι. Καποδίστρια και θέλει να κάνει πολιτική της το Ευαγγέλιο; Το θέλουν, ή προτιμούν το υπάρχον πολιτικό σύστημα κι όλα όσα έχει επιφέρει στον Ελληνικό λαό; Δηλαδή την πνευματική, ηθική και οικονομική εξαθλίωση και υποδούλωση, με ηγέτες τους σύγχρονους γραικύλους του Έθνους.
Για εμάς ήρθε πλέον η ώρα να μετρηθούμε με όλους τους δήθεν Ορθόδοξους, οι οποίοι ως προβατόσχημοι λύκοι συνεχίζουν το έργο της κατασυκοφάντησης και δυσφήμισης της “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, της μοναδικής Πολιτικής Παράταξης που αποτελείται από συνειδητούς Ορθόδοξους Χριστιανούς και στηρίζεται από σχεδόν 35.000 Έλληνες.

Ο Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχάλης Ηλιάδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου