Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τι ψηφίζω, αν δεν ψηφίσω;‏


Αν πιστεύετε ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πρέπει να πάνε σπίτια τους δείτε το παρακάτω παράδειγμα .
Αν δεν ψηφίσουμε, τους κρατάμε ...στη βουλή και στη ζωή μας!
Με την αιτιολογία οτι το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο (λες και δεν ήταν πάντα έτσι), πολλοί Έλληνες αποστρέφονται τις εκλογές, και δεν ψηφίζουν.

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, και αφού βγουν πάλι οι ίδιοι και κάνουν πάλι τα ίδια και χειρότερα, αυτοί που δεν ψήφισαν συνηθίζουν να λένε: "Εγώ δεν φταίω, τουλάχιστον δεν τους ψήφισα!", άλλοι ακόμα βρίζουν αυτούς που τους ψήφισαν, νομίζοντας οτι δεν ευθύνονται για το αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα σας αποδείξω μαθηματικά ποιόν ψηφίζει κάποιος ο οποίος δεν ψηφίζει:

Έστω οτι το εκλογικό σώμα αποτελείται από 1000 φηφοφόρους:
400 ΝΔ, 350 ΠΑΣΟΚ, 150 ΚΚΕ και 100 τα άλλα κόμματα.
Εάν ψηφίσουν όλοι , τότε το αποτέλεσμα θα είναι :
40%ΝΔ (400/1000), 35% (350/1000) ΠΑΣΟΚ ,15%ΚΚΕ (150/1000) και 10% (100/1000)τα άλλα κόμματα.

Εάν δεν ψηφίσει ένας από κάθε παράταξη, τότε σαν αποτέλεσμα θα έχουμε:
399ΝΔ, 349ΠΑΣΟΚ, 149 ΚΚΕ και 99 τα άλλα κόμματα, άρα θα έχουμε και τα εξής ποσοστά:
40,06%ΝΔ (399/996) (+0.06%), 35,04%ΠΑΣΟΚ (+0.04%), 14.96%KKE (-0.04%)και τα λοιπά 9,94% (-0,06%).

Αν κάνετε το ίδιο παράδειγμα με περισσότερους να μην ψηφίζουν, θα δείτε ότι μεγαλώνει δραματικά η αύξηση των ποσοστών των κομμάτων εξουσίας, και μικραίνει το ποσοστό των μικρών κομμάτων.

Αποτέλεσμα: όσο μεγαλώνει η αποχή, τόσο πιο δυνατά γίνονται τα κόμματα που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Άρα, αυτοί που δεν ψηφίζουν επηρεάζουν το αποτέλεσμα υπέρ των μεγάλων κομμάτων!

Στο εκλογικό μας σύστημα επηρεάζουμε το αποτέλεσμα είτε ψηφίζοντας είτε μην ψηφίζοντας, οπότε την επόμενη φορά σκεφτείτε καλά πριν δεν ψηφίσετε, εκτός βέβαια και αν θέλετε να βοηθήσετε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να πάρουν αυτοδυναμία παρά τα χαμηλά ποσοστά σε σχέση με το παρελθόν, και μετά να το παίζετε "αγανακτισμένος" ή "ανεξάρτητος" επαναστάτης στους φίλους σας.

Σχόλιο Ορθοδόξου Βήματος  

Είναι χρέος όλων των πιστών Ελλήνων, να προσέλθουμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε. Μην μας παραπλανά ο διάβολος με το σκεπτικό που αναφέρει το παραπάνω κείμενο, ότι η πολιτική είναι βρώμικη και δεν πρέπει να ασχολούμαστε και να απέχουμε από τις εκλογές ή σαν διαμαρτυρία να ψηφίσουμε άκυρο ή λευκό. Τα άνομα συμφέροντα δεν απέχουν !
Η πολιτική έγινε βρώμικη γιατί μας έπεισε ο διάβολος να την αφήσουμε στα χέρια βρώμικων   ανέντιμων και άθεων πολιτικών που εξυπηρετούν αντίχριστα και ανθελληνικά συμφέροντα.
Μην πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν πιστοί και έντιμοι πολιτικοί. Υπάρχουν αλλά δεν προβάλλονται, δε συμφέρει να τους προβάλλουν γιατί γνωρίζουν την δύναμη και την απήχηση που έχουν στον ελληνικό λαό. Η πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" σκόπιμα δεν προβάλλεται γιατί ξέρουν πως οι χριστιανοί θα συνταχθούν μαζί της για να διώξουν όλους τους διεφθαρμένους προδότες και να επαναφέρουν τον ελληνορθόδοξο τρόπο ζωής στην Πατρίδα μας.
Για να ανατραπεί η πορεία προς την καταστροφή σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να ψηφίσουμε συνειδητά και ουσιαστικά. Το τι ψηφίζουμε είναι απολύτως συνδεδεμένο με την σωτηρία και την πίστη μας .
Να ψηφίσουμε, όχι μεμονωμένα άτομα που όσο πιστά και αν είναι, ανήκουν σε σχηματισμούς που δεν τους αφήνουν να εργαστούν προς το συμφέρον και τη σωτηρία της Ελλάδας και των ορθοδόξων Ελλήνων.
Να ψηφίσουμε σύνολο ανθρώπων, όπως των πολιτικών της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"που ζουν καθημερινά με τις αρχές των αγίων Πατέρων μας και επιθυμούν τον Χριστό για καθοδηγητή της προσωπικής τους ζωής αλλά και της εθνικής μας ζωής.   

 

3 σχόλια:

  1. Σας παρακαλώ..το διαβάζουν νοήμονα όντα αυτό που ανεβάζετε!! να προσδιορίσετε παρακαλώ τον όρο: διάβολος, και πως αυτός επιδρά στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Επίσης αντί να λέμε ο,τι ο κόσμος θέλει να ακούσει, καλό είναι να πούμε πως αν ολοι αρνηθούμε αυτό το σύστημα και μείνουμε στα σπίτια μας τη μέρα της ψήφου τοτε αυτό θα καταρρεύσει! Αυτό μας έχει ανάγκη..οχι ΕΜΕΙΣ! ας ξυπνήσουμε και ας ελευθερωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη!
      Ως γνωστό με την δημιουργία του πρώτου ανθρώπου ο Πλάστης μας, δημιούργησε τον άνθρωπο κατ` εικόνα Του και ένα από τα στοιχεία που του έδωσε είναι η λογική , και ασφαλώς σαν πιστοί χριστιανοί αυτό όχι μόνο δεν το ξεχνούμε αλλά και το καλλιεργούμε σε αντίθεση με άλλα εμπαθή χαρακτηριστικά μας.

      Όπως λένε και αναλύουν οι Άγιοι Πατέρες μας, οι σκέψεις που κάνει ο άνθρωπος δεν είναι όλες δικές του. Οι περισσότερες είναι "εμφυτεύματα" του διαβόλου στο μυαλό του. Όμως με την τεχνική του ο διάβολος πείθει τον άνθρωπο πως κάθε σκέψη που κάνει είναι δικό προϊόν του (του ανθρώπου δηλαδή). Έτσι και τώρα στις εκλογές επειδή οι πολιτικοί που μας κυβερνούν είναι υποχείρια του, και εξυπηρετούν αντίχριστα συμφέροντα και άθεους σκοπούς, ο διάβολος έχει ιδιαίτερο λόγο να μην επιθυμεί να ψηφίσουν πιστοί και λογικοί άνθρωποι που βλέπουν τι γίνεται και με την ψήφο τους επηρεάζουν ενάντια στις επιδιώξεις του. Πείθει λοιπόν τους ψηφοφόρους ότι πρέπει να απέχουν από τις εκλογές γιατί η πολιτική είναι τάχα βρώμικη και δεν είναι σωστό να ασχολούνται με αυτή τη διαδικασία.

      Όλοι είναι αδύνατον να αρνηθούμε αυτό το σύστημα, αφού όσοι στηρίζουν τα άνομα συμφέροντα δεν απέχουν και δεν αρνούνται την εκλογική διαδικασία.Το αντίθετο μάλιστα, συσπειρώνονται και χωρίς καμία αντίσταση από τους πιστούς και έντιμους ανθρώπους δρουν ανενόχλητοι και επιτελούν κάθε άνομο σκοπό τους.

      Φυσικά απευθυνόμαστε σε όσους πιστεύουν σε όσα η Αγία μας Εκκλησία μας διδάσκει και για την δημιουργία και για το διάβολο και για το πως να ζούμε σαν αληθινά χριστιανά μέλη Της.

      Διαγραφή
  2. Με την βοηθεια του Παντοδυναμου Θεου ελπιζουμε το Αγιο Φως της Αναστασεως να φωτισει την ψυχη και το μυαλο του καθε Ελληνα-ψηφοφορου και στις 6 Μαιου να γινει το θαυμα!!!ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! Με εκτιμηση Καμπερογιαννης Χαραλαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή